6 Haziran 2008 Cuma

Masallar Diyarı Prag

MASALLAR DİYARI PRAG

DÜŞLE GERÇEK ARASINDA KEYİFLİ BİR TATİL!
3 Gece 4 Gün


1.GÜN ISTANBUL /PRAG

Atatürk Havalimanı Dış Hatlar gidiş terminali önünde buluşma. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından Prag’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından yaklaşık 2.5 saatlik bir yolculuktan sonra Prag'a varış ve şehir turu için hareket. Bu turumuzda Cumhurbaşkanlığı Sarayı, Prag Kalesi, St.Vitus Katedrali, dünyaca ünlü yazar Kafka’nın Evi, Eski şehir meydanı, Charles Köprüsü, Ulusal Tiyatro ve Astronomi Kulesi görülecek yerler arasındadır. Tur bitimi otele transfer. Odalara yerleşme ve serbest zaman. Geceleme otelinizde. Arzu eden misafirlerimiz için Vltava nehir turu ile teknede akşam yemeği.

2.GÜN PRAG

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen konuklarımızla ekstra olarak düzenlenebilecek olan kaplıcaları ile nam salmış, etrafındaki ormanlarıyla, vadileriyle, içinden geçen incecik akarsuyu ile ağaçlarıyla, termal tesisleri ve bin bir çeşit inanılmaz güzellikteki manzaraları ile Karlovy Vary turuna katılma imkanı. Öğle yemekli olan bu turumuzda Avrupa’nın en ünlü termal bölgelerinden birinde, muhteşem güzellikteki kasabayı görme ve hediyelik kristal alma fırsatı bulabileceksiniz. Geceleme otelinizde.


3.GÜN PRAG

Otelde alınacak sabah kahvaltısının ardından tam gün serbest zaman. Dileyen konuklarımızla ekstra olarak düzenlenecek olan Prag'a 60.km uzaklıktaki Nazilerin toplama kampı olarak kullandığı Terezin hapishanesi ve yanındaki mezarlığı görebileceğiniz Terezin Toplama Kampı turuna katılma imkânı. Geceleme otelinizde. Arzu eden misafirlerimiz yine ekstra olarak düzenlenebilecek olan otantik Çek Gecesi’ne katılabilirler.

4.GÜN PRAG – ISTANBUL

Öğleye kadar serbest zaman, otelden ayrılış. Bagaj, bilet ve biniş işlemlerinin ardından İstanbul’a hareket. Rahat ve konforlu bir uçuşun ardından varış.

Fiyatlara Dâhil Olan Servisler

Çek Havayolları, THY veya Özel Havayolları ile gidiş-dönüş ekonomi sınıfı uçak bileti
Seçilecek kategori otelde 3 gece oda kahvaltı konaklamalar
Alan/otel/alan transferleri
Panoramik Prag şehir turu
Profesyonel rehberlik servisleri

Fiyatlara Dahil Olmayan Servisler

Havalimanı vergisi
Vize servis bedeli
Yurt dışı çıkış konut fonu bedeli
Müze ve ören yerleri giriş ücretleri

http://www.tivoli.com.tr/

Hiç yorum yok: